Er du vores nye IT-supporter?

Nordic Bioscience blev grundlagt i 1992 og består i dag af 3 divisioner, som har kontorer i Herlev. Biomarker og Research divisionen har fokus på udvikling og lancering af nye biokemiske markører til diagnose og prognose af forskellige sygdomme. Clinical Development divisionen er en CRO, der fokuserer på at levere videnskabelige og kliniske ydelser til biotek-og medicinalindustrien og på at udvikle egne lægemiddelkandidater. Laboratory divisionen tilbyder et komplet sortiment af centrale laboratorieydelser inden for biokemiske markører samt centrale og specialiserede laboratorieydelser til den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Vores primære fokusområder er knogleskørhed, slidgigt, fedme, diabetes, fibrose, kræft og Alzheimers.

Vil du være en del af en voksende virksomhed, i et ungt dynamisk miljø, så søger vi lige nu en nyuddannet it-supporter med start hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den rette kandidat. It-afdelingen består af en IT Manager samt 1 dedikeret It-specialist, der dagligt drifter og vedligeholder infrastrukturen for vores 185 ansatte. Miljøet består af ca. 200 Windows 10 klienter og ca. 55 servere (både fysiske og virtuelle), printere/MFP’er samt mobile enheder, fordelt på 2 lokationer i Herlev.

Om jobbet:

Du får en udadvendt rolle, hvor du dagligt hjælper dine kollegaer i hele virksomheden og får en stor kontaktflade. Funktionens fornemste opgave er, at supportere vores brugere og tage del i den generelle it-drift. Supporten foregår via helpdesk, telefon, eller hos den enkelte bruger. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor der er store muligheder for at udvikle sig selv og påtage sig stort ansvar, samtidig med at supportere brugerne på allerbedste vis. It-miljøet består primært af standard Microsoft systemer, med enkelte branchespecifikke applikationer.

Dine opgaver vil blandt andet indeholde:

 

  • Løsning af 1st line support-sager
  • Fordeling af 2nd- og 3rd-level support-sager
  • Installation samt opsætning af nye pc’er.
  • Support inden for Windows 10, Office 365, print, mobile-devices, telefoni, software osv.

Lidt om dig:

Nyuddannet it-supporter er en fordel men ingen forudsætning. Du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt, på dansk såvel som på engelsk. Du ser vigtigheden af at være en del af en servicefunktion, har godt humør og bidrager til et godt og sjovt arbejdsmiljø. Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at tage initiativ på egen hånd, samt følger opgaver til dørs.

Vi tilbyder:

 

  • En udfordrende og selvstændig stilling med stor kontaktflade.
  • Gode muligheder for faglig udvikling.
  • Ansættelse i en virksomhed med et godt socialt miljø, en uformel og direkte omgangsform.

Løn- og ansættelsevilkår

Det er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Vi tilbyder en kantineordning med sund og lækker mad samt sundhedsforskning og firmapension.

Flere oplysninger

Besøg vores hjemmeside på www.nordicbioscience.com for yderligere information. Hør eventuelt mere om jobbet hos IT Manager Lasse Leth Thomsen på tlf. 4454 7701 eller llt@nordicbio.com.

Send venligst din motiverede ansøgning og akademiske certifikater med CV til Rikke Larsson job@nordicbio.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.