Laboratorie Assistent

Har du erfaring med almindelig varemodtagelse, modtagelse af blod- og urinprøver? Er du struktureret, tilbyder du god service, og har du lyst til at indgå i et lille team? Så er det dig, som vi har brug for.

Afdelingen

Vi er et lille team på 3 personer, som hører under Safety and Speciality Lab, som består af 34 ansatte. Vi arbejder tæt sammen med resten af virksomheden, som vi supporter i forbindelse med modtagelse og forsendelse af prøver.

Om jobbet

Jobbet indebærer almindelig varemodtagelse herunder modtagelse af blod- og urinprøver, pakning af lab kits til sites, booking af forsendelser til hele verden, hjælpe laboranterne med at finde prøver, vedligeholdelse af lagerområdet samt diverse ad hoc-opgaver. Du vil indgå i et tæt samarbejde sammen med resten af teamet.

Løn er efter kvalifikationer, og der er sundhedsforsikring, pensionsordning og kantine.

Kvalifikationer

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende jobs, gerne Life Science.

Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med registrering og håndtering af biologiske prøver, pakning af lab kits og har truckcertifikat.

Du kan dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du er struktureret, har godt overblik, er omhyggelig, har gode samarbejdsevner, ordenssans og kan arbejde selvstændigt med flere forskellige ting samtidig.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Kishwar Musa på kmu@nordicbio.com.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV mailes inden den 14. juni 2019 til job@nordicbio.com mærket "Laboratorie Assistent". Samtaler afholdes løbende, indtil stillingen er besat.


Nordic Bioscience

Nordic Bioscience blev grundlagt i 1992 og består af 3 divisioner, som har kontorer i Herlev. Biomarker og Research divisionen har fokus på udvikling og lancering af nye biokemiske markører til diagnose og prognose af sygdomme. Clinical Development divisionen er en CRO, der dels fokuserer på at levere videnskabelige og kliniske ydelser til biotek- og medicinalindustrien dels på at udvikle egne lægemiddelkandidater. Laboratory-divisionen tilbyder et komplet sortiment af centrale laboratorieydelser inden for biokemiske markører samt centrale og specialiserede laboratorieydelser til den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Primære fokusområder er knogleskørhed, slidgigt, fedme, diabetes, fibrose, kræft og Alzheimers.