Har du erfaring med almindelig varemodtagelse, modtagelse af blod- og urinprøver, er struktureret og omhyggelig, tilbyder god service og har lyst til at indgå i et lille team? Så er det dig, vi har brug for.

Afdelingen

Vi er et lille team på 4 personer, som hører under Nordic Bioscience Laboratory som består af 54 ansatte. Vi arbejder tæt sammen med resten af virksomheden, som vi supporterer i forbindelse med modtagelse og forsendelse af kliniske prøver.

Om jobbet

Jobbet indebærer almindelig varemodtagelse herunder modtagelse samt registrering af blod- og urinprøver, pakning af laboratorie kits til kliniske studier, booking af forsendelser til hele verden, hjælpe laboranterne med at finde prøver, vedligeholdelse af lagerområdet samt diverse ad hoc-opgaver. Du vil indgå i et tæt samarbejde sammen med resten af teamet.

Der er tale om en fuldtidsstilling med 37 timer om ugen primært mandag til fredag med ansættelsesstart hurtigst muligt.

Løn efter kvalifikationer - sundhedsforsikring, pensionsordning og kantine.

Kvalifikationer

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende jobs gerne Life Science.

Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med registrering og håndtering af biologiske prøver, pakning af lab kits og har truckcertifikat. Det forventes, at du behersker brug af Excel.

Du kan dansk og engelsk i både skrift og tale

Du er struktureret, proaktiv, har et godt overblik, er omhyggelig, har gode samarbejdsevner, ordenssans og kan arbejde selvstændigt med flere bolde i luften på en gang.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Susanne Djarnis på SD@nordicbio.com.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV mailes inden den 21. februar til job@nordicbio.com mrk ”Laboratorie Assistent”. Samtaler afholdes løbende indtil stillingen er besat.