laborant til analyse laboratorium

 

Afdelingen

Vores Kliniske Laboratorium består af ca. 30 medarbejdere, hvoraf ca. 20 laboranter. Du vil være en del af mindre team der varetager analysering af kliniske prøver i forbindelse med kliniske studier, hvor vi fungerer som central eller lokallaboratorium. Dette team er bestående af 2 laboranter og en projektleder, som alle arbejder tæt sammen.

Om jobbet

Du vil som laborant primært være ansvarlig for gennemførelse af de daglige analyser af prøver som kommer ind fra forskellige sites. Analyserne bliver udført på diverse apparater som inkluderer ADVIA 1800, Cobas e411, Cobas e601, Centauer og Sysmex. I forbindelse med dette vil du også være medansvarlig for godkendelse af resultater og udarbejdelse af laboratorierapporter. Derudover vil du også være ansvarlig for vedligeholdelse af laboratoriet og med til at sikre at vi lever op til vores American College of Pathology-certificering.

Da vi gerne har flere forskellige studier kørende med analyser på flere apparater er det vigtigt, du er god til at holde et overblik over dette og have flere bolde i luften på en gang.

Der er tale om en fuldtidsstilling med 37 timer om ugen primært mandag til fredag med ansættelsesstart hurtigst muligt.

Kvalifikationer

Du er uddannet laborant eller bioanalytiker og har tidligere erfaring med arbejde i GLP/GCP-analytisk laboratorium. Du er vant til at bruge diverse IT-systemer så som Microsoft Office og LIMS. Det en fordel hvis du tidligere har arbejdet med ADVIA 1800, Cobas e411, Cobas e601, Centauer eller Sysmex, men ikke et krav. Da megen intern kommunikation og kommunikation med forskellige sites foregår på engelsk, forventes det at du kan læse og forstå engelsk.

Som person er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du trives ved at indgå i et team, kan arbejde selvstændigt, er i stand til at have overblik over flere projekter og være proaktiv. Derudover er du fleksibel og med et positivt mindset.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen så kontakt Cecilie Freja Kjelgaard-Petersen  cfkp@nordicbio.com.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV mailes inden den 21. februar 2020 til job@nordicbio.com. Samtaler afholdes løbende indtil stillingen er besat.